Participa en el concurs

 

Cada setmana (durant 3 setmanes) publicarem una pregunta en aquesta web relacionada amb l’últim conte de la Laura i en Joan.

Els participants que responguin a la pregunta correctament entraran en un sorteig, on podran guanyar un pack familiar (d’un màxim de 4 entrades) al Bosc vertical 

Home Total 03
Home_total_03
Concurso_bosque1
Concurso_bosque5
Concurso_bosque4
Concurso_bosque3
Concurso_bosque2

Com participar

Omple el següent formulari i contesta la pregunta. Cada setmana (del 10 al 24 del febrer) publicarem una nova, pot tornar a participar si no has guanyat.

 

Concurs Setmana 3
Nom
Cognom
Sending

 

Durada del concurs

Es farà un concurs cada setmana:

  • Setmana 1: 10 de febrer
  • Setmana 2: 17 de febrer
  • Setmana 3: 24 de febrer

Guanyador/a

Podràs consultar en aquest web el nom del guanyador de cada setmana seleccionat de manera aleatoria, a partir del 3 de març.

Protecció de dades

Complint el que estableix la legislació aplicable en matèria de protecció de dades (la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre), la informació recollida en els formularis d’accés tindran la consideració de dades de caràcter personal i figuraran en un fitxer de la Fundació Ersília, que tractarà la informació amb l’exclusiva finalitat de gestionar les activitats del concurs i en cap moment les cedirà a tercers sense el previ i exprés consentiment dels representants legals dels menors.
La persona usuària del web http://universitatsirecerca.gencat.cat/conteslauraijoan queda informada i dóna el consentiment exprés per a l’accés, tractament i comunicació de les seves dades personals esmentades anteriorment. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les vostres dades i d’oposició al tractament, podeu adreçar-vos mitjançant escrit a la Fundació Ersília, adreça Carrer Frederic Mompou 2, baixos 08005 Barcelona, segons les condicions previstes en la legislació vigent.

Pot llegir les bases del concurs aquí