Vols que la Laura i en Joan visitin la teva escola? Informa-te’n aquí.

 

L’activitat dels contacontes s’inspira en el contingut d’un conte. Dura 90 minuts i consta d’una introducció a la recerca en general i a la temàtica del conte en particular. A continuació, es fa una posada en escena del conte i, posteriorment, els alumnes es converteixen en investigadors i investigadores.

Trobareu més informació sobre l’activitat en aquest document. Podeu demanar més informació sobre aquestes sessions a l’adreça electrònica: sprogrames.sur@gencat.cat

Img Contacontes8
Img_contacontes8
Img_contacontes6
Img_contacontes7
Img_contacontes1
Img_contacontes4
Img_contacontes2
Img_contacontes3
Img Contacontes8Img Contacontes6Img Contacontes7Img Contacontes1Img Contacontes4Img Contacontes2Img Contacontes3
17/ Lingüística Aplicada

17/ Lingüística aplicada

With activities in English!

L’Institut Universitari de Lingüística Aplicada convoca la Laura i en Joan per col·laborar en el disseny d’una eina informàtica que permeti estudiar els subjectes dels titulars dels diaris i així esbrinar si s’estan deshumanitzant.

Conta contes Conta Contes
11/ Fotònica

11/ Fotònica

With activities in English!

Gràcies a l’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques), la Laura i en Joan poden observar com els investigadors parteixen de coneixements sobre els vegetals per millorar l’aprofitament energètic de les plaques solars.

Conta contes Conta Contes
8/ Nanotecnologia

8/ Nanotecnologia

La secció de nanotecnologia del Parc Científic de Barcelona demana ajuda a la Laura i a en Joan per a que els ajudin a investigar sobre nanocàpsules que evitin els efectes secundaris dels medicaments.

Conta contes Conta Contes
5/ Arqueologia

5/ Arqueologia

With activities in English!

La Laura i en Joan aprofundeixen en el camp de l’arqueologia per terres de Lleida. Amb els seus poders màgics, ajuden els investigadors en una excavació d’un antic poble iber, anomenat ilerget.

Conta contes Conta Contes